Penge med affiliate marketing

Affiliate Marketing – En populær indtjeningsmetode

Jeg tror ikke på at det er nemt at tjene penge, og her kommer jeg ikke til at give dig en magisk idé om, at du bliver rig natten over.

Men affiliate marketing er forholdsvis nemt set i forhold til alle indtjeningsmetoderne online. For her bliver du ikke nødt til at lære nogle komplicerede koder til webudvikling. Her er din evne til at kommunikere, det eneste du har brug for.

Vil du virkelig gerne tjene penge med affiliate marketing? Kan du blive en succesfuld affiliate leverandør? Det er op til dig. Hvis du har selvtillid, arbejder hårdt og får sidetrafik.

Hvad er affiliate marketing:

Affiliate marketing er en markedsføringspraksis, hvor en virksomhed belønner en eller flere partnere for hver besøgende eller kunde, som er kommet til ved hjælp af partnerens indsats.

Ganske simpelt er affiliate marketing en metode, hvorpå du kan reklamere for andres produkter og ydelser. Hvis en besøgende køber produktet eller ydelsen gennem dit affiliate link, vil du få en fast del i provisionen. Den sælger, du reklamerer for produktet for, vil give dig provisionen.

Ifølge de seneste statistikker, overlapper affiliate marketing til dels med andre marketingsmetoder på internettet, fordi partnere ofte bruger almindelige reklamemetoder. Disse metoder omfatter organisk søgemaskineoptimering (SEO), betalt søgemaskine marketing (PPC – Pay Per Click), e-mail marketing, tekstmarketing og i nogle tilfælde at vise reklamer. På den anden side bruger partnere nogle gange mindre ortodokse teknikker, såsom at udgive anmeldelser af produkter eller ydelser, udbudt af en partner.

Affiliate marketing er en hurtig og billig måde at tjene penge på online. Her er du ikke selv nødt til, at producere nogle produkter. Dit arbejde består kun i at skabe en forbindelse mellem sælger og køber. Og du vil få provision som en partner.

Den vigtigste ting omkring affiliate marketing, er at vælge et produkt. Prøv aldrig at sælge et produkt, som er sat til overpris og ikke virker. Prøv altid at vælge og sælge de produkter, som har en god markedsværdi. Grunden til dette er, at hvis du ønsker at arbejde i affiliateprogrammet i en lang periode, er du nødt til at vinde folks tillid. Dem der klikker på dine affiliate links og køber dine affiliate marketingsprodukter én gang, og kan lide dem, vil gentagne gange købe de produkter eller ydelser du reklamerer for.

Hvordan man laver affiliate marketing:

Du kan tjene på forskellige måder igennem affiliate marketing. Når du vælger et produkt, du vil sælge, fra et affiliateprogram, giver sælgeren dig en unik kode, som du vil bruge på at generere trafik. De fleste affiliateprogrammer vil give dig færdigskrevne tekstlinks, bannere og formularer hvori du vil skrive din egen kode og give din hjemmesideadresse, som dermed vil få interesserede købere til at klikke på linket placeret på din side, og så vil de automatisk blive omdirigeret til produktets side. Hvis de køber produkter eller besøger den side, du reklamerer for, vil du få provision.

Det er ikke vigtigt at sælge produkter for at få provision, for der er flere forskellige slags affiliateprogrammer, som vil give dig provision på forskellige måder. Lad os kigge på nogle måder at modtage provision på:

  • Betalt pr. salg: Med denne metode vil du få provision, når købere køber produktet gennem dit affiliate link.
  • Betalt pr. klik: Med denne metode vil du få provision, når besøgende besøger forhandlerens side fra dit affiliate link. Med dette program kan dit produkt sælge eller ej, men du vil få provision ud fra besøgene på forhandlerens side.
  • Betalt pr. lead: Med dette program vil du få provision, når besøgende udfylder kontaktinformationerne på forhandlerens sider, efter at være blevet omdirigeret fra din affiliate side.

Hvorfor affiliate marketing:

Affiliate marketing anses for at være den mest dynamiske og den bedste online marketingsteknik for online indtjeninger i verden. Lad os se på hvorfor det bliver kaldt det:

Omkostningseffektiv: Affiliate marketing er en meget billig teknik, da du ikke har nogle produktions- eller kvalitetskontroludgifter. Du behøver ikke at have et kontor, eller at ansætte nogle folk.

Globalt marked: Hvis du er en traditionel leverandør, så er du nødt til at udvælge nogle steder, hvor du vil reklamere for dine produkter. Men med affiliate marketing kan du markedsføre dine produkter over hele verden.

Intet gebyr: Hvid du vil tilmelde dig et affiliate program, behøver du ikke at investere en eneste øre.

Ingen opbevaring, ingen forsendelse: Du behøver ikke at bekymre dig om opbevaringen, pakningen og forsendelsen af produktet. Alt vil blive gjort af sælgeren.

Ingen kundeservice: Du behøver ikke at give nogen kundeservice til køberen. Sælgeren vil levere alt slags service på vegne af dig.

Passiv indkomst: På et traditionelt arbejde vil du blive betalt afhængigt af mængden af dit arbejde. Men affiliateprogrammer vil give dig et kontinuerligt omfang af indtjening afhængigt af dine evner. Du behøver ikke at sidde foran computeren hele dagen for det.

Arbejd hjemmefra: Dette er den vigtigste ting. Du kan tjene penge i dit hjem, endda fra din seng. Du kan tjene en stor mængde penge ved at lave et par timers arbejde hver dag fra dit hjem.

Hvordan man bliver en succesfuld affiliate marketer:

Hvis du tror at du bliver rig natten over med affiliate, så tager du fejl. Det er sandt at affiliate marketing er den bedste måde til at tjene penge på online, men det er meget konkurrencepræget. Hvis du vil være en succesfuld affiliate marketer, er du nødt til at researche markedsværdien af produktet, du bør have en unik teknik til at reklamere og du må have produktkendskab. Her giver jeg dig tips til succes i affiliate marketing baseret på mine erfaringer.

Vælg kun en håndfuld produkter:

De fleste begyndere laver en almindelig fejl. De vælger og reklamerer for flere forskellige produkter på en gang. Det er den ultimative fejl i affiliate marketing, fordi det er umuligt at reklamere for mange produkter på den korrekte måde på en gang. Mit forslag er at vælge kun et eller to produkter. Hvis du vil lave affiliate på et produkt, skal du researche og lære markedsværdien af det produkt at kende og præsentere produktet pænt på din side.

Brug adskillige trafikkilder:

Hvis du gerne vil have mere målrettet trafik til dit affiliate link, må jeg foreslå dig at bruge forskellige kilder til kampagner. Hvis du er en begynder er det ikke muligt for dig, at bruge betalt trafik. Du kan oprette en blog og skrive en anmeldelse af dit produkt. Hvis du er en god forfatter, så skriv en artikel og placer dit link i den og indsend din artikel til et katalog. Hvis du skriver godt vil det blive din gode trafikkilde. Det er også en god kilde til trafik at oprette en fanside på Facebook og reklamere derigennem.

Følg din kampagne:

Antaget at du bruger adskillige metoder til at reklamere for dine affiliate produkter, men du ikke forstår hvilken måde der virker bedst, så er du ikke en god marketer. Du er nødt til at følge din kampagne for at overvåge den bedste kilde til trafik. Det vil hjælpe dig med at få målrettet trafik til din næste kampagne.

Research og efterspørgsel på produktet:

Hvis du vil sælge et produkt med lav efterspørgsel, og arbejder hårdt for det, men ikke får gode salg, så har du faktisk ikke nogen grund til at gøre det. Alt du kan gøre, er at finde et produkt som har en stærk markedsværdi og fanger folks interesse.

Hold dig opdateret med nye metoder:

Affiliate marketing er et meget konkurrencepræget felt. Hver dag kommer alle konkurrenterne her med moderne og videnskabelig teknik. Hvis du ikke bruger de nye teknikker og markedstrends vil du aldrig blive succesfuld.

Så hvad venter du på? Start nu. Pengene venter på dig. Bare kom og tag dem. 

Leave a Comment