Anmeldelse af BR´s hjemmeside

br

Når du køber legetøj fra BR til dit barn og køber for over 500 kr., betaler BR fragten til din adresse. Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering og det gælder ikke lørdagslevering. Der leveres dog kun til adresse i jylland og til adresse på brofaste øer rundt i Danmark.

Hvis du vælger at få dine pakker fra BR leveret med Post Nord, kan du benytte Postnords track & trace App, som du kan downloade fra App Store eller Google Play Store. Man betaler for en pakke pr. ordre, det er uanset hvor mange varer du køber. Du skal dog underskrive når pakken bliver leveret og vil måske blive bedt om at vise billedlegitimation. Men hvis du ikke er hjemme lægger postbuddet en besked om at din ordre kan afhentes dagen efter på det nærmeste posthus.

Vælger du levering med fragtmand levere de dine varer til hoveddøren ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chafføren går ikke indenfor i dit hjem med varere. HVis du har indtastet dit telefonnummer modtager du en besked aften før levering. Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse samt vægt. Du kan se prisen på levering af dine fødselsdagsgaver på siden samt under fanen “levering pris og tid” på produktet som du har købt.

Vælger du levering med sendt&hent  betaler de fragten hvis din ordre er over 300 kr. Bestiller du tvært imod din varer for under 300 kr. koster leveringen 39 kr. Det vil sige at du kan købe udvalget varer på BR.dk og få dem leveret til din nærmeste føtex, bilka og meget mere en 200 netto butikker. Du kan samt hente varer mens du foretage dine indkøb.

Vælger du kranlevering vil dine pakker blive leveret til din kantsten, hvor er der ingen underskrift kræves. Du behøver derfor ikke at være hjemme på din bopæl på det aftalte leveringstidspunkt.

Åbningstider hos BR

Åbningstider i BR’s kundeservice er mandag – søndag 08.00 – 22.00 helligdage – lukket

Få hjælp i deres supportcenter. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til fx returnering eller andre ting kan du finde svarene på deres supportcenter, som du finder via linket supportcenter. Her finder du hjælp og svar på de fleste spørgsmål. Finder du ikke det du leder efter, så kan du altid chatte eller ringe til dem.

I BR er det nemt og enkelt at bygge dine varer. De bytter nemlig dine varer med et stort smil inden for 365 dage, uanset om du har købt det i en butik eller på deres hjemmeside.