Få et super tilbyd på ZenMate VPN

ZenMate VPN har rimelige priser og et veludviklet netværk af servere i 77 lande verden over, herunder også i Danmark. Deres system er enkelt at bruge, hastighederne er pæne, og de har support 24/7. Du får 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du løber ingen risiko ved at prøve dem.

ZenMate VPN har med deres servere i så mange lande en god og stabil hastighed, og med servere på dansk grund får du også mulighed for at se danske TV-pakker, når du er i udlandet. ZenMate giver også adgang til amerikansk Netflix og Hulu, og streamingen foregår uden problemer.

Et stærkt tilbud

Her i starten af 2021 har ZenMate er godt tilbud, der gør dem konkurrencedygtige på et ellers stærkt presset marked. For knap 40 $ (knap 250 kr.) kan du tegne abonnement for 18 måneder. Dette giver en månedlig udgift på ca. 13 kr., hvilket placerer denne VPN-udbyder i den billige ende af skalaen.

Der er godt nok tale om et midlertidigt tilbud, og efter det første halvandet år skal du betale de knap 40 $ årligt, altså for et årsabonnement. Men selv dette er rimeligt. Det bliver så til ca. 20 kr. om måneden, og det er sådan nogenlunde i midterfeltet af udbyderne af VPN generelt. Altså OK prismæssigt.

Men de tilbyder reelt tre typer abonnementer, der ser sådan her ud:

  1. 1 måned: 10.99 $ pr. måned (ca. 70 kr.)
  2. 6 måneder: 5.39 $ pr. måned (ca. 35 kr.), samlet pris hver 6. måned: 32.34 $ (ca. 200 kr.)
  3. 18 måneder: 2.22 $ pr. måned (ca. 13 kr.), samlet pris: 39.96 $ (ca. 250 kr.) – der første gang dækker de 18 måneder, herefter er prisen for et årsabonnement

Det er klart, at når du ser dette tilbud til 13 kr. pr. måned, giver det ikke megen mening at vælge et af de to andre typer abonnementer. Især ikke når du får 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan prøve ZenMate i en måned uden risiko. Hvis du er tilfreds, fortsætter du med abonnementet til 250 kr. årligt. Hvis du ikke er tilfreds, får du pengene retur. Så det kan være en ide at prøve dem.

ZenMate logger ikke, så du risikerer ikke, at dine data sælges til tredjepart. Krypteringen er versionen med 256-bit, anvendt af det amerikanske militær, så sikkerheden er klart i top. ZenMate VPN er kompatibelt med alle gængse operativsystemer og alle typer enheder, og det som nævnt simpelt at bruge.

Hvad enten du benytter Windows, MacOS, iOS, Android eller Linux, kan du beskytte dig med ZenMate. Browsere som Chrome, Firefox og Opera er også inkluderet som anvendelige. Samtidig er det så glimrende, at abonnementet hos ZenMate dækker et ubegrænset antal enheder. Du kan således sikre alle enheder i din husstand, både telefoner, PC’er, tablets, smart-TV og så videre.

ZenMate er en af de store aktører på markedet, med omkring 47 millioner brugere på verdensplan. Noget af det, der nok især trækker kunder til, er dels de mange servere fordelt på så mange lokaliteter, dels den enkle brugergrænseflade. Og nu, med deres gode tilbud på 18 måneders abonnement for 250 kr., får de sikkert endnu flere kunder i butikken. Måske bliver du en af nye på abonnementslisten.

De grundlæggende fordele ved VPN får du i alle tilfælde hos ZenMate. Du får beskyttet dit privatliv, når du bevæger dig i cyberspace. Du undgår geoblokering, så du kan se dansk TV i udlandet. Du får adgang til amerikansk Netflix, og i øvrigt også Amazon Prime Video, HBO GO, BBC iPlayer og flere endnu.

Markedet for VPN er stærkt konkurrencepræget, og du kan få tilsvarende goder hos flere andre udbydere. Men at få dækket et ubegrænset antal enheder i 18 måneder for 250 kr. er klart et godt tilbud, som kun de færreste andre udbydere kan matche. Så det kan bestemt være en god ide at tjekke ZenMate VPN.