Lån penge online

lån penge online

Lån penge online – det er nemt!

Det behøver hverken være besværligt, langsommeligt eller kræve lange forklaringer, når du har brug lidt ekstra på kontoen. Lån penge online uden forklaring og hav pengene på kontoen inden for et døgn. Det hele foregår online, og låneudbyder henter selv relevante informationer om dig via dit NemID.

Uanset om du mangler penge til sommerferien, til sofaen eller bare til at få det hele til at løbe rundt i par måneder, så lån penge på nettet. Du ansøger blot om det beløb, du mangler – og bliver du godkendt, har du pengene på kontoen inden for et døgn.

Ansøgningen foregår på låneudbyderens hjemmeside, hvor du udfylder et par felter og logger ind med dit NemID. Dit NemID fortæller låneudbyderen, hvem du er, så du ikke behøver at sende en masse dokumenter. Derudover er der ingen, der stiller spørgsmål til, hvad du skal bruge pengene til. Nemt og hurtigt!

Kan alle låne online?

Nej, ikke alle kan låne online, men opfylder du 3 basale krav, er dine chancer gode:

  1. Du er dansk statsborger
  2. Du står ikke i RKI
  3. Du er fyldt 18 år

Udover de tre basale krav, skal du oplyse, hvor meget du tjener om måneden. Låneudbyderen som f.eks Ferratum, tjekker dine personlige oplysninger via dit NemID, som du ansøger med – så du behøver ikke foretage dig andet end at udfylde en kort ansøgning.

lån penge

Hvad koster et online lån?

Du betaler for at låne – ikke blot en tilbagebetaling af lånebeløbet, men renter og gebyrer. Når du vælger et online lån, vælger du både lånebeløb og afdragsstørrelse. De ekstra udgifter, du får i form af renter og gebyrer angives typisk i procent som ÅOP. Men hvilket afdrag skal du vælge, og hvad er ÅOP egentlig?

Hvilket afdrag skal du vælge?

Størrelsen på dit afdrag skal afspejle, hvad du realistisk kan betale hver måned. Jo højere afdrag, jo før er du færdig med lånet – men vælger du en for høj afdragsstørrelse, risikerer du ikke at kunne betale. Omvendt vil en for lav afdragsydelse betyde, at tilbagebetalingen tager lang tid, og renter og gebyrer betyder, at du får et dyrere lån i sidste ende.

Den bedste afdragsstørrelse er et beløb, som du med sikkerhed kan betale hver måned. Hvis du i en periode kan betale mere, kan du jo altid vælge at betale lånet ud før tid.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent og betyder, hvad du skal betale for dit lån. Fordi online lån er uden sikkerhed og uden spørgsmål er de ofte lidt dyrere end et banklån. Til gengæld slipper du for al besværet, du har pengene i hånden inden for et døgn, og ingen blander sig i, hvad du bruger dem til.

Når du skal vælge et online lån, er det med andre ord en god idé at kigge efter ÅOP. Det er kort sagt prisen på lånet, og jo lavere ÅOP er, jo billigere er lånet for dig. Lån penge online i dag og hav penge på din konto i morgen!