Måltidskasser er en lettelse, hvis du mangler tiden til at lave mad til hverdag.

De fleste har prøvet at handle varer i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det tager lang tid og er anstrengende. Al den tid kan du prioritere på noget, der er en del mere behageligt på en stressende hverdag.
Det smarte ved måltidslevering er, at du er fritaget for at planlægge måltider og handle ind. I økologisk måltidskasse er en forudbestemt plan og lige præcis de varer, du skal bruge for at kokkerere sund aftensmad. Ingredienserne bliver leveret i lige præcis de mængder, der skal bruges. På den måde undgår du spild af mad.

Der er mange madleveringer på markedet. Der er måltidsleveringer til vegetarerne, de overfølsomme, de nysgerrige, dem der kun spiser økologisk, dem der går op i miljøet, familier med børn og dem, der lever alene. Derfor eksisterer der selvfølgelig også en måltidskasse, der passer perfekt til dine behov.

Ligemeget hvilket firma du modtager måltidskasse fra, kan du tilpasse den, så den passer jeres præferencer. Du kan bl.a. justere hvor mange dage, du vil have mad til. Hvor mange mennesker, der skal spise. Og du kan også selv bestemme hvilken ugedag, du ønsker at få dine råvarer.
Har du en rigtig travl hverdag, kan du faktisk vælge måltidslevering, hvor måltiderne er tilberedt, og det eneste, du selv skal ordne, er at lune og anrette maden. På den måde er du fri for selv at skrælle kartofler og tilberede fjerkræ.
Foretrækker du omvendt at tilberede dine måltider selv, er der selvfølgelig masser af mulighed for det.
Der er som sagt et bredt tilbud af måltidskasser, så der eksisterer én til dig uanset dine ønsker. Nogle af de mest anvendte firmaer er Retnemt måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet hentyder – ret nemt. Du har mulighed for udvælge imellem det store udvalg af forskellige retter. Der er populære retter, krydret mad, mad til børn og så videre. Fødevarerne i måltidskasserne fra Retnemt er som dem, du køber i butikkerne med tilkøb af økologiske produkter, hvis du foretrækker det. Du kan uden besvær skifte menuen i kasserne fra gang til gang, hvis du gerne vil forsøge noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de sunde fødevarer og økologi vigtigt. Her får du rigelig af grøntsager i dine måltider. Der er en hel del forskellige madplaner at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Aarstiderne et fremragende bud på en måltidskasse. Der er derudover også mange muligheder for at modtage retter med gris, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er fortilberedt måltider leveret til dit hjem. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at varme maden og spise det. Hurtigt i en travl hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise varieret. Hos Måltidsboxen kan du justere, om du vil have vegansk mad eller måltider med kød. Du kan endvidere kombinere det, hvis du blot ønsker et par kødfri dage i løbet af ugen.

Skagenfood. Skagenfood måltidslevering er mest retter med fisk og klimavenlige madplaner. Du kan også tilvælge levering af retter med gris og kylling. Skagenfood laver desuden måltidskasser med tilberedt måltider. Der eksisterer med andre ord de fleste hos Skagenfood.