Skift til hurtigere mobilt bredbånd

mobilt bredbånd

Benytter du meget mobilt bredbånd?

Du er absolut ikke en sjældenhed. Mobilt bredbånd er internet, du kan tage med dig når du er væk hjemmefra. Det virker over mobil netværket. Du skal således kun være i besiddelse af et fungerende simkort og en smartphone, ipad eller computer, og så kan du gå på internettet på farten. Mobilt bredbånd er på den måde super nemt.

De fleste personer har mobilt bredbånd på deres telefon. Mobilbredbånd kan bruges til at gå på nettet, læse nyheder, se de nyeste serier og film, lytte til podcast og en hel masse andet. Mobil bredbånd er næsten ikke til at være foruden længere.

Mange har deres mobile bredbånd med på farten. Mobilt internet er meget smart at tage med når man er væk hjemmefra, og man fx er faret vild og skal have hjælp til at finde vej eller opdateres nyhederne og så videre i løbet af dagen.

Mobil bredbånd kan give dig mulighed for trådløs internet med 4g-forbindelse. Mobilt internet over 4G er hurtigt og pålideligt og har en stor dækning i DK. Der findes 4G det meste af landet, men nogle områder kan netværket være mindre pålidelig end andre. Tæt på de store byer er dækningen tit god. Her er det mobile internet som regel med høj hastighed og stabil, mens det nogle steder på langt fra byen kan vise sig at være svært at finde dækning, fordi masterne er langt længere væk.

Der eksisterer et stort udvalg af udbydere af mobilbredbånd i Danmark. Stort set alle dem sælger mobilt bredbånd med 4g. Dækningen varierer fra udbyder til udbyder, så det er fornuftigt at undersøge de enkelte mobilselskabers dækningskort, forud for at du trækker en beslutning om hvilket mobilselskab du vil abonnenere på mobilt internet hos.

mobilt bredbånd

Få mobilt bredbånd med 4g hos:

  • 3
  • Yousee
  • Telia,
  • TDC
  • Telenor
  • Oister
  • Fullrate
  • Telmore
  • Callme
  • CBB-mobil

Mobilselskaberne Telmore, Yousee og Fullrate afbenytter alle TDCs netværk. Det vil sige, at du ved disse mobilselskaber modtager ens dækning ligemeget hvilket udbyder, du bliver kunde hos af disse. Men prisen, servicen og udvalget af abonnementer kan være forskellig fra mobilselskab til selskab. Callme, Telenor, Telia og CBB Mobil bruger alle det samme Telia Telenor netværk, så her får du ligeledes den samme 4g dækning uanset hvilket udbyder, du er kunde hos.

Udbyderen Oister og Selskabet 3 kører på 3’s netværk

En fællesnævner for mobilt internetudbyderne er, at de alle udbyder stabil mobil internetdækning i det meste af DK. Hvis du bor i de største byer, er der som nævnt rimelig mulighed for, at din mobil bredbåndsforbindelse er både hurtig og til at regne med.

Derfor er det mest oplagt at researche mobilbredbåndsdækningen hos udbyderne, hvis du bor på landet. Det er nemlig her, mobilbredbåndsdækningen svinger allermest. På den måde kan du garantere, at du får den hurtigste og mest pålidelige mobil bredbåndsforbindelse til lige præcis der hvor du lever.